Pazar, Temmuz 19, 2026
  • Giriş
Haber Kuzey
Advertisement
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Haber Kuzey
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

Ünal Üstel zaferini ilan etti!

haberkuzey haberkuzey
Eylül 22, 2024
içinde Kıbrıs
0
Ünal Üstel zaferini ilan etti!

Başbakan, UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, partisinin 23. Olağan Genel Kurultayı’nda partisinin genel başkanlığına yeniden seçildi.
Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP), Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yapılan 23. Olağan Genel Kurultayı’nda genel başkanlık seçimi sonuçlandı.
21 Eylül Cumartesi günü saat 12.45 itibarıyla başlayan oy verme işlemi, 24.00’te sona ermişti. Kurultayda, genel başkanlık için Ünal Üstel, Ahmet Melih Karavelioğlu ve Hasan Taçoy yarışıyordu.
ÜSTEL KONUŞMA YAPTIĞI SIRADA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI: DÜN DÜNDE KALDI, BİZ YARINIMIZA BAKACAĞIZ
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, partinin 23’üncü Olağan Genel Kurultayı’nın başarıyla tamamlandığını duyurdu. Üstel, partililere ve kendisine destek verenlere teşekkür ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Üstel, kurultay alanında yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 buçuk aydır süren köy, mahalle ve ilçe kongrelerinin ardından bugün demokrasi yarışının sonuçlandığını belirtti. Üstel, tüm UBP’lilere teşekkür ederek, partinin büyüklüğünü bir kez daha kanıtladıklarını vurguladı.
Üstel, “KKTC halkına ve bizi izleyenlere büyük bir mesaj verdik. UBP’nin ne kadar büyük bir parti olduğunu ispatladık. Zor hava koşullarına rağmen, insanlar yağmur çamur demeden kurultayımıza büyük bir coşkuyla geldiler” dedi. Kurultaydan partinin güçlenerek çıktığını ifade eden Üstel, kazananın UBP ve KKTC olduğunu söyledi.
Ülkenin karşı karşıya olduğu sorunlara değinen Üstel, 2 buçuk yıllık iktidar döneminde verdikleri sözleri tuttuklarını, reformlar yaptıklarını ve eksik projeleri tamamladıklarını hatırlattı. Üstel, önümüzdeki dönemde de KKTC halkının refahı için çalışmalarına devam edeceklerini ve 2027 yılına kadar iktidarda kalarak istikrarla halka hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti.
Yarışa katılan Milletvekilleri Hasan Taçoy ve Ahmet Melih Karavelioğlu’na da teşekkür eden Üstel, “Dün dünde kaldı, biz yarınımıza bakacağız. Durmak yok, hizmete devam” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Önceki Haber

Açılan ilk 8 sandığa göre Üstel 4403, Taçoy 2315, Karavelioğlu 82 oy aldı

Sonraki Haber

Ünal Üstel UBP Genel Başkanlığı yarışını kazanmayı garantiledi

Sonraki Haber
Ünal Üstel UBP Genel Başkanlığı yarışını kazanmayı garantiledi

Ünal Üstel UBP Genel Başkanlığı yarışını kazanmayı garantiledi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Anasayfa
  • Sample Page

Haber Kuzey © 2024

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor

Haber Kuzey © 2024