Pazar, Ocak 18, 2026
  • Giriş
Haber Kuzey
Advertisement
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Haber Kuzey
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

Beyaz Saray'a göre, RusyaUkrayna barış sürecinde büyük ilerleme kaydedildi

haberkuzey haberkuzey
Kasım 25, 2025
içinde Dünya
0
ABD'de hükümetin kapanmasının ekonomiye maliyetinin 14 milyar doları bulabileceği tahmin ediliyor


Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Başkan Donald Trump’ın 26 maddelik Ukrayna’da barış planıyla ilgili son durumu değerlendirdi.


Leavitt, “Geçtiğimiz hafta boyunca ABD, Ukrayna ve Rusya’yı masaya oturtarak barış anlaşması yolunda büyük ilerleme kaydetti. Halen çözülmesi gereken birkaç hassas ancak aşılabilir ayrıntı var. Bunlar da Ukrayna, Rusya ve ABD arasında daha fazla görüşme gerektirecek.” ifadelerini kullandı.


Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Rüstem Umerov, Cenevre’deki müzakerelerin olumlu geçmesinin ardından Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin, Rusya-Ukrayna Savaşı’nı sonlandırmak amacıyla hazırlanan “barış planı” için Başkan Donald Trump’la görüşmek üzere ABD’ye gideceğini açıklamıştı.


Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ise ABD Başkanı Trump’ın savaşları durdurma yönündeki girişimlerini takdir ettiklerini belirterek “Ancak bu girişimler sorunların temel nedenlerini çözmedi.” demişti.

  • Anasayfa
  • Sample Page

Haber Kuzey © 2024

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor

Haber Kuzey © 2024