Cumartesi, Ağustos 16, 2025
  • Giriş
Haber Kuzey
Advertisement
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Haber Kuzey
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

KTAMS ve KAMU-İş, 9 Nisan’da başlattıkları eylemlerini sürdürüyor

haberkuzey haberkuzey
Nisan 24, 2024
içinde Kıbrıs
0

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS)ve Kamu İşçileri Sendikası (Kamu- İş=, personel eksikliği konusunda 9 Nisan’da başlatmış olduğu grevle ilgili Merkezi Cezaevi binası önünde basın açıklaması yaptı.

KTAMS Başkanı Güven Bengihan, merkezi cezavinde teknisyen olarak çalışan personel eksikliği gerekçesiyle grev başlattıklarını ve 15 gündür merkezicezaevinde teknik işler altındaki görevlerin aksamakta olduğun söyledi.

Cezaevindeki teknik eleman eksikliğinin iş yükünü arttırdığını da belirten Bengihan, Bakanlığın ve hükümetin yeterli istihdamı yapmadıklarını ileri sürerek, sorunların çözülmesi için mücadelerine devam edeceklerini kaydetti.

Bengihan ayrıca, merkezi cezaevinde 886 mahkum olduğunu ve bunlardan çoğunun afrika kökenli olduğunu belirterek, hükümtin ülkeye giriş ve çıkışlarda önlem alması gerektiğini savundu.

Kamu- İş Sendikası Başkanı Ahmet Serdaroğlu da, ülkedeki birçok sorun gibi cezaevindeki personel eksikliği sıkıntısının giderilmediğini, toplumunda bu tür sorunlara dayanacak gücünün kalmadığını belirtti.

Cezaevindeki sorunların giderilmemesinde Cezaevi Genel Müdürünün de sorumluğu olduğunu savunan Serdaroğlu, sorunların birnan önce çözümlanmaması halinde farklı eylen modelleriyle hükünetin karşısına çıkacaklarını söyledi.

  • Anasayfa
  • Sample Page

Haber Kuzey © 2024

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor

Haber Kuzey © 2024