Cumartesi, Temmuz 18, 2026
  • Giriş
Haber Kuzey
Advertisement
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Haber Kuzey
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

UBP Onursal Başkanı Eroğlu, UBP Kurultayı’na mesaj gönderdi: “İnşallah ortaya çıkacak sonuçlar, devletimiz, milletimiz, halkımız ve UBP için hayırlı olacaktır”

haberkuzey haberkuzey
Eylül 21, 2024
içinde Kıbrıs
0
UBP Onursal Başkanı Eroğlu, UBP Kurultayı’na mesaj gönderdi:  “İnşallah ortaya çıkacak sonuçlar, devletimiz, milletimiz, halkımız ve UBP için hayırlı olacaktır”

UBP Onursal Başkanı ve 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) 23. Olağan Genel Kurultayı’na mesaj gönderdi.

Devam eden rahatsızlığı ve uyması gereken kurallar nedeniyle Kurultay’a katılamadığını ancak kalbinin Kurultay’da olduğunu belirten Eroğlu, “İnşallah ortaya çıkacak sonuçlar, devletimiz, milletimiz halkımız ve UBP için hayırlı olacaktır.” dedi.

“Ulusal Birlik Partisi’nin asli tarihi görevi; Kıbrıs Türkü’nün devletimiz çatısı altında başı dik, özgür, refah ve güven içinde yaşamasını sağlamak, bunun için gayret göstermektir.” diyen Eroğlu, şöyle devam etti.

“1975’teki kuruluşundan itibaren içinde yer aldığım Ulusal Birlik Partisi’nin en önemli gücü demokrasiye bağlılığı, halka hizmet aşkı, devletimizi ileriye taşıyacak projeleri tasarlayıp yaşama geçirmesi ve haklı milli davamızı savunuyor olmasıdır.

İnanıyorum ki Ulusal Birlik Partisi bu yoldan ayrılmadan halkımıza daha nice nice hizmetler verecek ve devletimizin yaşamasına, yücelmesine, uluslararası alanda tanınmasına ciddi katkılar sağlayacaktır.”

Aşılması gereken çok ciddi ekonomik ve siyasi sorunlara dikkat çeken Eroğlu, bunların giderilmesi için UBP’nin birlik ve beraberlik içinde güçlü olmasının yaşamsal öneme sahip olduğunu vurguladı.

Eroğlu mesajında şunları kaydetti:

“Halkın sesine kulak vererek gereken adımları atmalı, ekonomik sıkıntıları, alt yapı sorunlarını aşmak için mesafe almalıyız ki devletimiz daha da güçlensin.

Anavatan Türkiye ile birlikte destek verdiğiniz Kıbrıs konusuna egemen eşitliğimizle ile devletimizin Rum devleti ile uluslararası alandaki eşit statüsünün tescili temelinde iki devletli bir çözüm bulunması politikasına sabırla desteğimizi sürdürmeliyiz ki hedefimize ulaşalım.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi muhabbetle kucaklar, en derin sevgi ve saygılarımı sunar, sağlık ve mutluluklar dilerim”.

Önceki Haber

UBP Kurultayı’nda Başbanlık divanı oluşturuldu, faaliyet ve mali rapor sunuldu

Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Tatar, New York’a gidiyor

Sonraki Haber
Cumhurbaşkanı Tatar, New York’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Tatar, New York’a gidiyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Anasayfa
  • Sample Page

Haber Kuzey © 2024

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor

Haber Kuzey © 2024