Cuma, Mayıs 9, 2025
  • Giriş
Haber Kuzey
Advertisement
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Haber Kuzey
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

Meteoroloji Dairesi’nden karada ve denizde “fırtınamsı rüzgar” uyarısı

haberkuzey haberkuzey
Mayıs 11, 2024
içinde Kıbrıs
0
Meteroroloji Dairesi’nden karada ve denizde “fırtınamsı rüzgar” uyarısı

Meteoroloji Dairesi, dün gece saat 23.00’te başlayan rüzgarın bu gece yarısına kadar karada ve denizde fırtınamsı şekilde süreceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamada, “bölgemiz denizlerinde Taurus ve Crusade’de güney ve batı, Delta’da ise kuzey ve batı yönlerden esmekte olan rüzgarın kuvvetlenerek ‘7 kuvvetinde’ ve fırtınamsı rüzgar şeklinde esmesi beklenmektedir.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, karada da kuzey ve doğu yönlerden “7 kuvvetinde” ve fırtınamsı rüzgar şeklinde esmekte olan rüzgarın yönünün güney ve batı yönlere dönerek yine “7 kuvvetinde” ve fırtınamsı rüzgar şeklinde esmesinin beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji Dairesi, uyarının 10 Mayıs 23.00 ila 11 Mayıs 23.00 saatleri arasını kapsadığını da bildirdi.

 

  • Anasayfa
  • Sample Page

Haber Kuzey © 2024

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor

Haber Kuzey © 2024