Çarşamba, Temmuz 22, 2026
  • Giriş
Haber Kuzey
Advertisement
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
Haber Kuzey
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster

CTP: Biz varız, kararlıyız, ülkemizi güzel günlere kavuşturacağız

haberkuzey haberkuzey
Kasım 19, 2024
içinde Kıbrıs
0
CTP: “Diyalog davetimizi yineledik. Bu davetimiz karşılık görmedi”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), “hukuk ve demokrasiye sahip çıktığı gibi hep birlikte ülkeye de sahip çıkacağını” belirtti.

“Demokrasi ve hukuka sahip çıktık. Yalana, hileye, sahteliğe geçit vermedik. Bunu hep birlikte başardık.” diyen CTP, yozlaşmış zihniyetin hep birlikte değiştirileceğini kaydetti.

CTP, “Biz varız, kararlıyız, ülkemizi güzel günlere kavuşturacağız” açıklamasında bulundu.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, CTP’nin hukuksuzluğa karşı durduğu, demokrasiye yapılan saldırılara direnç gösterdiği kaydedilerek, halkın da desteğiyle elde edilen sonucun demokrasiye olan inancın ve kararlılığın somut göstergesi olduğu belirtildi.

Bir buçuk ayda, 4 farklı adayla, 16 tur Meclis Başkanlığı seçimi yapıldığının kaydedildiği açıklamada, “Siyaset tarihimizde yüz karası olarak anılacak bir süreç yaşadık. Demokrasiyi ayaklar altına alarak Meclis’i krize sürükleyenleri ve halkın iradesini hiçe sayanları bir kez daha tanıdık” ifadeleri kullanıldı.

“Cumhuriyetçi Türk Partisi olarak, hukuka ve demokrasiye sahip çıktığımız gibi ülkemize de sahip çıkmaya devam edeceğiz” denilen açıklamada, esnaf, sanayici, işçi, emekçi, zanaatkâr, çiftçi ile yokluğa ve yoksulluğa karşı çözüm üretmenin, hep birlikte güçlü bir duruş sergilemenin zamanı olduğu da kaydedildi.

Ülkede ihale yolsuzlukları ve yandaş istihdamları yapıldığının, eğitim ve sağlık sistemlerinin çöktüğünün de savunulduğu açıklamada, bunların da hesabının sorulacağı belirtildi, “Bu yolda ilerlerken, halkımızın desteği en büyük gücümüz olacak” denildi.

Önceki Haber

Akansoy: Erken seçimden vazgeçmedik

Sonraki Haber

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ekinci, deprem güvenliği konusundaki görüşlerini paylaştı

Sonraki Haber
İMO: Güvenli bir iş yerinde çalışmak her çalışanın hakkı

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ekinci, deprem güvenliği konusundaki görüşlerini paylaştı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Anasayfa
  • Sample Page

Haber Kuzey © 2024

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Sonuç yok
Tüm sonuçları göster
  • Anasayfa
  • Kıbrıs
  • Türkiye
  • Yaşam
  • Dünya
  • Spor

Haber Kuzey © 2024